thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Hull vs Manchester United 27-08-16 18:30

Publicerad 2016-08-26 18:58:00 i Fotboll, Premier League,

Hull vs Manchester United
 
 
Hull:
 
 
Kanske ett av dom mest uträknade lagen inför en säsong någonsin men på något sätt så har dom lyckats slå både Swansea och regerande mästarna Leicester med 2-0 respektive 2-1. Nu har det förvisso bara gått 2 omgångar men ändå, vilken insats. Inför säsongen hade man endast 9 a-lagsspelare och ca 3 veckor innan premiären hade man inte ens en tränare då Steve Bruce hoppade av (nya rapporter säger att han hoppade av pga att han inte fick köpa den skandalomsusade dansken Nicklas Bendtner). Man gick även vidare i ligacupen i tisdags efter att man slagit ut Exeter på bortaplan med 3-1. Man har inte varit speciellt aktiv på transfermarknaden och försäljningen av Mohamed Diamé till Newcastle är egentligen det enda som hänt i laget. Skadelistan är lång och tung, flera spelare som skulle tampas om startplatser är skadade. Bruce, Dawson, Lenihan, Luer, McGregor och Odubajo är alla skadade. Jag tror man kommer spela en 4-3-3 med Jakupovic i mål, Elmohamady, Livermore, Davies, Robertson - Meyler, Huddlestone, Clucas - Snodgrass, Hernandez, Diomande. Ligger på en 3e(!) plats i tabellen efter 2 omgångar.
 
 
Manchester United:
 
 
Att Manchester United har full pott efter 2 matcher är det nog ingen som hade tvivlat på. 3-1 borta mot Bournemouth och 2-0 hemma mot Southampton har varit något i underkant och man har verkligen spelat bra. Framförallt har en viss Zlatan Ibrahimovic gjort det han alltid gör, tystat sina kritiker. Det var inte många brittiska experter som trodde att Zlatan skulle klara av att gå från Ligue 1 till Premier League och göra det lika bra men än så länge har han gjort allt rätt. Hemmasegern mot Saints var signerad av Zlatan själv som stod för ett straffmål och en fin nick i bortre. Föutom att Mourinho själv är ny i sin tränarroll för Manchester United har det, som vi alla vet, tillkommit en hel del storstjärnor, bland annat Mkhitaryan, Pogba, Bailly och såklart Zlatan. Man har också fått behålla resterande startspelare och det är nu bara för Mourinho att göra vad han vill med ett 100%igt manskap. Jesse Lingard samt Will Keane är dom enda som ska vara osäkra till spel, inget som kommer påverka laget. Jag tror man spelar en 4-2-3-1 med de Gea i mål, Valencia, Bailly, Blind/ Smalling, Shaw - Pogba, Fellaini/ Schneiderlin - Mata/ Mkhitaryan, Rooney, Martial - Ibrahimovic.
Ligger på en 2a plats, samma poäng och målskillnad som lokalrivalen Manchester City.
 
 
Matchen:
 
 
Om man tittar på spelarmaterial och klubbnamn finns det väl egentligen bara 1 vinnare och det är United. Men nu avgörs inte matcher på pappret utan på planen och på planen (såväl som läktarna) har Hull verkligen visat att man är i PL för att visa upp sig och man kommer inte ge sig i första taget. För United gäller det att inte slarva i försvaret. Man har bara släppt in 1 mål under dom inledande omgångarna men det var tack vare att Adam Smith ganska enkelt fick trilla igenom försvaret. Med Hulls strikers i form så kan man inte släppa till på det sättet. För Hull gäller det bara att stå upp och ge allt, då kanske man kan klara av att ta en skalp även här. Jag tror vi kommer få se en ganska jämn match men jag tror United blir en storlek för stor för Hull.
 
Mitt tips 2-1 United.
 
 
Matchens spel (bet365):
 
 
#1 Manchester United ö1.5 mål.
 
 
3 mål mot Bournemouth och 2 mot Southampton. Innan det hade man även 2 på Leicester i Community Shield. Zlatan är i form, Rooneys passningsfot är i form, Matas löpsteg är i form. Det finns ofantligt många spelare som ställer till det för dom olika försvaren i PL och även fast Hull bara släppt in 1 mål än så länge tror jag inte dom kan hålla helt tätt denna gången, Zlatan och Rooney gör varsitt kanske?
 
 
#2 ö2.5 och BLGM JA, 2.75 odds
 
 
Precis som Hull tror jag Man U får det svårt mot ett Hull som har formen och supportrarna i ryggen. Hull är bra på hemmaplan och ska absolut inte underskattas. Dessutom har United ett något oprövat försvar och har inte mött något lag med form innan. Jag tror United vinner och jag tror dom gör i alla fall 2 mål. Då är det bara upp till Hull att göra 1 litet mål, det klarar dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela