thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Kalmar vs Malmö FF 15:00

Publicerad 2016-08-14 13:03:00 i Allsvenskan, Fotboll,

Kalmar vs Malmö FF
 
 
Kalmar:
 
 
Mitt i all Premier League extas spelas det även lite Allsvenskan och idag tar Kalmar emot guldfavoriten på hemmaplan. Det har inte varit den bästa omstarten för KFF och man har bara tagit 5p på 5 matcher. På hemmaplan har det dock sett bra ut och på 2 matcher har man 4p. Men för att man inte ska behöva oroa sig för kvalplats när hösten knackar på dörren krävs det att man spelar upp sig. Efter tappet på Antonsson har man haft svårt att göra mål och man har försökt lösa denna "kris" genom att värva in estländske anfallaren Henri Anier från Dundee United. Utöver det har legat lågt under transferfönstret, både på försäljning och köpesidan. Ikväll tror jag att man kör samma elva som man spelade med mot Hammarby med undantag att David Elm skulle kunna utgå för den nye estlänningen. Man spelade en 4-4-2 med Hagg-Johansson i mål, Nouri, Biskupovic, Elm, Larsson - Hallberg, Silva Lima, Romarinho, Ring - Söderqvist, Elm/ Anier.
Ligger på en 11e plats i tabellen.
 
 
Malmö FF:
 
 
MFF ångar vidare i toppen av tabellen men ligger just nu efter regerande mästarna Norrköping med 3p (dock 2 matcher mindre spelade). Man har en ny assisterande tränare i förre expertkommentatorn Jesper Hussfelt och man har inte tappat poäng sen han tillträdde (2 vinster). Man har dessutom plockat in en ny striker, Häckens Jeremejeff som inte fått så mycket speltid än så länge, han presterar däremot i MFFs andralag där han gjort ett par mål. För MFF gäller det bara att hålla i. 3p bakom Norrköping med 2 matcher mindre spelade borde man klara av att ta vara på. Det finns inget annat än guld i sikte för MFF. Jag tror vi kommer få se samma elva som mot AIK senast, en 4-4-2 med Wiland i mål, Tinnerholm, Bengtsson, Brorsson, Yotun (alternativt Konate om han orkar efter OS) - Eikrem, Christiansen, Lewicki, Berget - Rosenberg, Kjartansson.
Ligger på en 2a plats i tabellen, 3p efter Norrköping med 2 matcher mindre spelade.
 
 
Matchen:
 
 
Ett av Allsvenskans roligaste möten tillsammans med t.ex AIK vs Helsingborg, det blir alltid mål, i massor. Dom senaste 5 matcherna har det blivit 3-1, 2-1, 3-0, 2-3, 1-1. Målrikt och oftast ganska bra spel också. Jag tror vi kommer få se ytterligare en målrik match, mycket målchanser och snabbt spel.
 
Mitt tips är 2-1 MFF
 
 
Matchens spel (bet365):
 
 
#1 BLGM JA, 1.66 odds
 
 
Båda lagen är vassa framåt och har en tendens att släppa in ett onödigt mål då och då, jag tror det blir målrikt och att båda står för i alla fall 1 mål var.
 
 
#2 Malmö FF att vinna matchen, 1.95 odds
 
 
Nästan 2 ggr pengarna på att guldfavoriten ska ta hem det idag, det är enligt mig oerhört spelvärt. MFF är bra på både hemma och bortaplan och ska aldrig underskattas, till 2 ggr pengarna är det absolut värt en slant.
 
 
#3 Vidar Örn Kjartansson gör Malmö FFs första mål, 2.87 odds
 
 
Vidar gillar att göra mål just nu och är väldigt het, samma odds på sista målet men tror att han vill få in en till balja snabbt efter att missat målet senast mot AIK.

Kommentarer

Postat av: Red-impact

Publicerad 2016-08-14 13:34:50

Ryggat!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela