thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Norrköping vs Häcken 19:00

Publicerad 2016-08-10 12:36:13 i Allsvenskan, Fotboll,

Norrköping vs Häcken
 
 
Norrköping:
 
 
Dom regerande mästarna har verkligen kommit igång sen uttåget ur Champions League och har nu 3 raka vinster i ligan. Laget fick in nya friska ben i Kalle Holmberg och Niclas Eliasson där den sistnämnde fick chansen att hoppa in senast mot Örebro. Det börjar närma sig säsongsslut allt mer och det krävs att Norrköping håller ihop lagbygget inför slutet. Man har haft tur med skador och har alla sina nyckelspelare intakta inför kvällens match. Tror vi får se samma elva som senast mot Örebro, en 4-4-2 med Langer i mål, Wahlqvist, Johansson, Dagerstål, Telo - Bärkroth, Tekie, Sjölund, Blomqvist - Andersson, Nyman.
Ligger på en andra plats i ligan, 1p efter Malmö FF.
 
 
Häcken:
 
 
Häcken hade en väldigt tuff inledning av Allsvenskan vilket gjorde att man legat efter i placeringarna sen början. Men man har spelat upp sig rejält och vunnit en hel del tunga matcher både borta och hemma, bland annat vann man nu senast för första gången någonsin borta mot Elfsborg i ligan, oerhört starkt. In har man nu även fått ett tungt nyförvärv, Alexander Farnerud har anslutit från Torino på en fri transfer, ett välkomnat tillskott för Europajagande Häcken. Dock har man nu även förlorat Gustafsson #2 till samma lag. Man har inte några skador eller avstängningar som påverkar laget. Jag tror det blir samma lag ikväll som spelade mot Elfsborg senast, då var det en tuff bortamatch, idag är den en ännu tuffare bortamatch. Laget då var en 4-3-3 med Abrahamsson i mål, Wahlström, Lindgren, Sudic, Arkivou - Andersson, Schüller, Abubakari - Savage, Gustafsson, Owoeri. Jag tror att Farnerud kliver rakt in i elvan, eventuellt får då Schüller kliva åt sidan och på topp tror jag att Owoeri kliver in som striker och att Nasiru Mohammed tar plats i elvan.
Ligger på en 5e plats, 3p efter AIK och tredjeplatsen.
 
 
Matchen:
 
 
Jag tror vi kommer få se en väldigt jämn match som är både fartfylld och målrik, tror att målchanserna kommer dugga tätt ikväll. Detta är dessutom en väldigt viktig match för båda lagen då Norrköping fortfarade har chans på guld och måste vinna för att sätta press på MFF, för Häckens del börjar man närma sig EL plats och man kommer göra allt för att ta poäng på ett av ligans bättre lag.
 
Mitt tips är 2-2.
 
 
Matchens spel:
 
 
#1 ö2.5 BLGM JA, 1.72 odds
 
 
Det brukar bli målrikt när Norrköping och Häcken ställs mot varandra och av dom 4 senaste matcherna har 3 slutat med ö2.5 BLGM JA. Den gången det inte gick vägen slutade matchen 2-0 till Norrköping borta mot Häcken, en match där Häcken nog skulle fått in en balja trots allt.
 
 
#2 Norrköping gör mål i båda halvlekarna, 2.25 odds
 
 
Jag skulle inte lägga hela sparpengen på detta bet, man vet aldrig om man har stolpe in eller stolpe ut i ena halvleken men Norrköping är duktiga på att göra mål, i både första halvlek och andra halvlek. Detta gäller även mot Häcken och till lite över 2 gånger pengarna tycker jag det är ett kul bet.

Kommentarer

Postat av: Päronqvist

Publicerad 2016-08-10 13:16:20

Hur tänker du när du säger att Norrköping har haft tur med skador?

Ordinarie spelare Telo, Mitov-Nilsson, Fjöluson och Tkalcic är alla skadade till dagens match. Varav de tre sistnämna är långtidsskadade. Därtill kommer tidigare skador på Wahlqvist, Sjölund och Bärkroth. Är det något Norrköping inte har haft så är det tur med skador...

Farnerud är inte heller helt klar för Häcken än och kommer enligt uppgift inte att ansluta förrän till helgen.

Svar: Wahlqvist, Sjölund, Bärkroth startar idag. Miss av mig på Telo men annars är skadorna du nämner skador som skett långt tidigare och man har löst dom problemet, det jag menar med vad jag skriver, skadorna är inte lätta men dom har haft god tid att lösa problemen!
thesportsfreak.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-08-10 16:08:40

Farnerud ansluter till laget på måndag.

Svar: Tack för infon, miss av mig!
thesportsfreak.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela