thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

PAOK vs Ajax 20:30

Publicerad 2016-08-03 14:50:23 i Champions League, Fotboll,

PAOK vs Ajax
 
 
PAOK:
 
 
Försäsongen och nyförvärven gav resultat för PAOK och att plocka 1-1 mot Ajax på bortaplan är riktigt bra. PAOK spelade bra i båda halvlekarna och fick med sig en välförtjänt mål hem till Grekland. Nu har det varit en vecka av att ladda för returen på hemmaplan och man är helt redo. Truppen är helt skaderfri och man har inte heller några avstängningar att behöva bekymra sig om. PAOK är ett lag som så många andra är väldigt hemmastarka. Man förlorade senast för 6 matcher sedan, mot Olympiakos vilket inte är en allt för chockerande förlust. Tror man ställer upp med samma elva som förra veckan, ett 4-3-3 med Glikos i mål, Matos, Crespo, Tzavellas, Leovac - Charisis, Shakov, Cimirot - Rodrigues, Athanasiadis/ Koulouris, Campos.
Tog sig vidare genom rank av ligan, man har alltså inte spelat sig vidare i tidigare omgångar.
 
 
Ajax:
 
 
Returmatch på bortaplan efter en mindre lyckad tillställning på Amsterdam Arena. Ett normalt sätt hemmastarkt Ajax fick möta ett självförtroendefyllt PAOK som bjöd upp till dans. Ajax dominerade matchen men lyckades inte få in mer än ett mål och nu har man ett svårt läge inför returen i Grekland. Det som talar för att Ajax ska kunna vända detta läge är att laget är intakt. Man har inte heller förlorat en bortamatch sedan den 13e december förra året, ett oerhört starkt bortafacit. Dessutom har man spelat en hel del bortamatcher under försäsongen vilket kan hjälpa ett lag att förbereda sig inför en tuff match. Tror precis som för PAOK att man ställer upp på samma sätt som i senaste matchen, ett 4-3-3 där Cillessen startar i mål, Tete, Veltman, Viergever, Dijks - van de Beek, Riedewald, Klaassen - El-Ghazi, Dolberg, Cassierra.
Tog sig, precis som PAOK, vidare genom rank av ligan.
 
 
Matchen:
 
 
PAOK gick på defensiven och kontrade in en balja i första matchen, man lät Ajax styra spelet. Nu kommer Ajax behöva gå framåt för att göra mål och jag tror inte PAOK backar hem på hemmaplan. Jag tror vi får se en riktigt rolig fotbollsmatch med mycket lägen och mål. Ajax måste som sagt gå framåt och PAOK är riktigt vassa på hemmaplan. Tror det kommer bli svårt för Ajax och jag har på känn att vi får se dom i EL istället för CL i år. Om Ajax får in ett tidigt mål då kanske det kan gå vägen men annars tror jag det blir svårt att stå emot grekerna.
 
Mitt tips är 3-1 PAOK.
 
 
Matchens spel (bet365):
 
 
#1 PAOK Salonika att kvalificera sig, 1.72 odds
 
 
Jag tror nog inte att Ajax klarar av att göra något åt ett hemmastarkt PAOK. Man förlorade denna match när man spelade 1-1 på hemmaplan.
 
 
#2 Ö2.5 mål och BLGM JA, 2.50 odds
 
 
Testar detta bet idag igen. Tror inte PAOK kan hålla nollan och man borde kunna göra 2 mål. Blir det dessutom ett tidigt Ajax mål så kan det nog bli ett ordentligt målkalas.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela