thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Säsongstankar Premier League

Publicerad 2016-08-13 00:00:55 i Fotboll, Premier League,

Säsongstankar Premier League
 
 
Så var det då äntligen dags för Premier League igen och vi är alla otroligt sugna på att se vad denna säsong har att komma med. Klassvärvningar på klassvärvningar har försett oss med några av världens bästa och mest talangfulla spelare som har kommit för att visa upp sig på den stora scenen som är engelska Premier League. Så vilket lag kommer bärga titeln? Som alltid finns det många kandidater till titeln i England.
 
 
Chelsea har rustat med Antonio Conte som själv tagit in N'Golo Kanté (Leicester) och Michy Batshuayi (Marseille). Man har även fått tillbaks bland annat Juan Cuadrado på lån från Juventus.
Arsenal har plockat in Granit Xhaka (Borussia Mönchengladbach).
Förra årets stora överraskning (förutom Leicester som kanske kan vara tidernas skräll) Tottenham har stärkt upp det defensiva mittfältet med Victor Wanyama (Southampton) och offensiven med Vincent Janssen (AZ Alkmaar).
I Manchester har det varit värvningskalas och man har nu även slagit värvningsrekord i Uniteds nyaste tillskott Paul Pogba (Juventus). Eric Bailly (Villarreal), Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dormund) och allas vår Zlatan Ibrahmovic (PSG) är Uniteds tre andra klassvärvningar som lär gå rakt in i startelvan.
I City har man tagit in den engelska supertalangen John Stones (Everton), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Nolito (Celta Vigo) och en annan supertalang, den tyske Shalke 04 talangen Leroy Sané.
Ett stenkast västerut och vi hamnar i Liverpool där laget med samma namn tagit in en hel del offensiv kraft samt unga defensiva talanger och en hel del rutin. Loris Karius (M, Mainz), Alexander Manninger (M, Augsburg), Joel Matip (MB, Shalke 04), Ragnar Klavan (MB, Augsburg), Marko Gruljic (tillbaks på lån från Röda Stjärnan, gör sin första säsong för laget, (CM)), Georginio Wijnaldum (OM, Newscastle) och Sadio Mané (VY, Southampton). En hel del förstärkningar, unga som gamla som under Klopp skulle kunna utvecklas en hel del.
 
Många intressanta lag men bara en kan stå som vinnare och jag tror på Englands mest framgångsrika lag, Manchester United. Förra året var en mindre katastrof för United som slutade på en 5e plats, Europaspel men i fel cup. United hör hemma i CL och inte bara kommer man att ta sig dit utan man tänker vinna hela ligan för att ta sig dit. Mourinho is back, denna gången i Manchester och han är sugen på revansch efter ett totalt fiasko i Chelsea med tätt duggande skandaler (främst incidenten med Eva Carnerio). Han kommer in i ett lag som har klass men fel spelidé och med en av världens största vinnarskallar som fixstjärna och Josés egna ego som huvudtränare kan egentligen bara gå åt rätt håll. Vi såg det en gång i Inter, då var det två unga, ganska oerfarna herrar som var redo att ta världen med storm. Dom tog världen med storm och nu är dom äntligen återförenada igen. Med spelare som Zlatan, Pogba, Mkhitaryan, De Gea, Rooney, Mata, Bailly, Smalling och superstjärnan Rashford, samt en annan supertalang i Martial har man ett oerhört starkt och brett lag. Att gå för guld är det enda man kommer göra och man nöjer sig inte med sämre.
 
 
Säsongens långtidsspel (Bet365):
 
 
#1 Manchester United att vinna Premier League, 4.33 odds

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela