thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Anderson vs Wawrinka 18:30

Publicerad 2016-07-29 16:50:00 i Tennis,

Toronto ATP
 
 
(xx) = världsranking
 
 
Kevin Anderson vs Stan Wawrinka
 
 
Anderson (34) vs Wawrinka (5) har mötts ett flertal gånger på HC. Senast var US Open 2015 i Kvartsfinalen. Den slutade 3-0 till världsfemman Wawrinka. Runt den tiden var Kevin top 10 i världen. Sen dess har han tappat nästan 25 placeringar på touren och det har ett tag sett ganska tungt ut för Sydafrikanen. Men under Toronto har han spelat upp sig lite grann och det ser bättre ut än vad det gjort tidigare. Anderson och Wawrinka har varit ungefär lika aktiva på HC på senaste tiden. För Wawrinka har det också sett bra ut under Toronto och han har vunnit båda sina inför detta möte med 2-0.
 
Som sagt har båda spelat ungefär lika mycket HC på senaste tiden så på det sättet skiljer dom sig inte så mycket. Det har dessutom varit jämn spelarna emellan och av alla möten man haft på HC leder Wawrinka med 4-3 (vann då också det senaste mötet). Tror att det kommer vara en ganska jämn match, Stan ses som favorit och det ska han absolut göra men Anderson har som sagt spelat bra i Toronto än så länge.
 
Mitt tips är 2-1 Wawrinka
 
 
Matchens spel (bet365):
 
 
#1 ö22.5 gem i matchen, 1.72 odds
 
 
Tror som sagt på en jämn match. När dom möts i tidigare matcher har det slutat med en hel del gem och det borde det nog göra idag med. Detta kan även gå vägen om det bara blir 2 set (7-6 6-4 t.ex.).
 
 
#2 Wawrinka att vinna 2-1, 3.75 odds
 
 
Går helt enkelt efter vad jag tror om matchen. Anderson har fin form och kan absolut ge Wawrinka en match.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela