thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Djokovic vs Muller 19:00

Publicerad 2016-07-27 10:42:36 i Tennis,

Toronto ATP
 
 
(xx) = Världsranking
 
 
Novak Djokovic vs Gilles Müller
 
 
Djokovic (1) vs Müller (37) har möts 1 gång tidigare på hard court i Australian Open förra året. Müller har varit aktiv på hard court under juli och var med i Washington ATP där han dock åkte ut ganska tidigt mot Paire. Denna turnering har han dock startat bra och han tog sig förbi Tursunov ganska lätt. Slarvade en del i första mot en ryss som inte hade något att förlora men i andra fick man se klasskillnaden då han tog hem det med 6-1. Djokovic har inte varit speciellt aktiv sen sitt uttåg ur Wimbledon och har nu inte spelat en tennisturnering sen början av juli. Dessutom inte spelat hard court sen i början på april. Den turneringen gick han igenom utan några större problem och vann alla sina matcher med 2-0.
 
Müller har som sagt varit mer aktiv på senaste tiden på hard court och vann sitt första möte i turneringen med 2-0. Vem som är favorit i matchen och som bara ska vinna är det inget snack om, Djokovic kommer leka hem denna matchen. I år har han spelat 29 matcher på HC och vunnit 28, hans absolut bästa underlag är just HC och det är nästintill omöjligt att vinna mot honom. Däremot har han som sagt inte lirat HC på ett tag och Müller är mer inspelad. Att han har en chans att kanske kanske ta första set finns och om inte annat kan han nog ställa till lite problem för serben.
 
Mitt tips är 2-0 Djokovic (vilket chock va?), världsettan kommer inte ha några problem att vinna men som sagt, Müller kanske kan få till något i första.
 
 
Matchens spel:
 
 
#1 ö9.5 gem första set, 1.90 odds
 
 
Detta baseras helt och hållet på min teori om att Müller som hållt till lite mer nu på senaste tiden på HC vill försöka chocka världsettan. Müller måste dock upp ett till snäpp om han ska ha någon som helst chans på att ta det till tiebreak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela