thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Djurgården vs Norrköping 16:00

Publicerad 2016-07-09 15:23:05 i Allsvenskan, Fotboll,

Djurgården vs Norrköping

 

Djurgården:

 

Dags för omstart och premiär hemma för del 2 av allsvenskan. Startade årets upplaga bra med 9-1 i målskillnad och 3 segrar. Efter det har det gått segt och när första halvan var klar slutade Djurgården på en 10e plats, 5 segrar och 7 förluster. Men nu är snart andra halvan igång och Djurgården har en väldigt spännande värvning i Magnus Eriksson som ska komma in och ställa till med oreda. Han var en viktig pjäs i Malmö FF och alla djurgårdare hoppas på samma effekt i sitt nya lag. Har ett bra lag men får inte ihop spelet. Har förlängt med Pelle Olsson vilket känns rätt men nu får även han börja visa mer om han ska behålla sin plats som förstetränare för Djurgården.

Höie - Björkström, Hansson, Colley, Käck - Karlström, Falsetas, Walker, Berntsen - Jawo, Olunga

 

Norrköping:

 

Regerande mästaren startade igång i samma stil som man slutade förra året men fram mot slutet bromsade dom in lite grann och Malmö gick upp på förstaplats efter del 1 av årets Allsvenska. Har värvat in David Moberg Karlsson vilket känns bra, men dom har förlorat allt mer. Idag (9/7) såldes Emir Kujovic till KAA Gent. Ett enormt avbräck för guldtagande Norrköping, även Arnor Traustasson och Alhaji Kamara har flyttat från mästarna.

Utöver förluster i anfallet har man också Nikola Tkalcic skadad vilket är riktigt tungt för Norrköping. Han har varit enormt viktig för mästarna och kommer vara saknad. DMK kommer behöva göra en väldigt bra andra halva för Norrköping och killar som Nicklas Bärkroth kommer behövas mycket för att Norrköping ska ha en chans på ytterligare ett guld.

Vaikla - Wahlqvist, Johansson, Fjolson, Telo - Bärkroth, Tekie, Sjölund, Blomqvist - Nyman, Andersson

 

Matchen:

 

Tror vi kommer få en jämn match. Norrköping är bättre men har nu fått en hel del avbräck och det kan bli en tung höst för dom regerande mästarna. Tror dock ändå på en del mål i matchen och det kan nog bli en hel del fram och tillbaka, mycket anfall och mycket lägen.

Ger Norrköping en liten liten fördel i matchen.

 

Mitt tips 45-55 Norrköping 1-2

 

Matchens spel (bet365):

 

#1 Båda lagen gör mål JA, 1.66 odds

 

4 senaste matcherna har det slutat med att båda lagen gör mål, tror på mycket mål även i denna drabbning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela