thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Fenerbahce vs Monaco 20:30

Publicerad 2016-07-27 17:07:13 i Champions League, Fotboll,

Fenerbahce vs Monaco
 
 
Fenerbahce:
 
 
Fenerbahce har haft en ganska bra försäsong, framförallt hemma. Man inledde dock med att förlora och spela oavgjort första 2 hemma matcherna men det kan inte riktigt räknas som någon värdemätare eftersom man inte spelat sitt bästa lag i dessa matcher, inte ens i närheten. När motståndet började bli svårare så trappade man upp och mot t.ex. Panathinaikos vann man med 2-1, ett fint reslutat. Man har varit ganska aktiv på transfermarknaden och har fått ha kvar sina absolut viktigaste spelare. Man har dessutom fått tillbaks en del utlånade spelare som kommer kunna stärka laget. Bland annat har man fått in två starka mittbackar i Skrtel och Neustädter och även Gregory van der Wiel från PSG. Den enda riktigt svåra förlusten är Nani som gått till Valencia efter ett lyckat EM. Inför matchen i CL har man ett gäng avstängda spelare (som man fick avstängda i sin sista match i EL förra året, man åkte på 3 röda kort i sista matchen i gruppspelet). I och med alla dessa röda kort och nya spelare ger jag mig inte på att försöka ta fram en startelva. Man har även bland annat van Persie på skadelistan.
 
 
Monaco:
 
 
Monacos försäsong har varit väldigt mcyket upp och ner, man har spelat helt fantastiskt bra ena matchen och fått stryk i den andra mot lag som man inte ska förlora emot. En hel del mål har det även blivit. Dock åkte man på en av dom tyngre förlusterna senast mot Zenit på hemmaplan. Fullt lag och man var redo att ta en skönn seger på hemmaplan. Istället förlorade man med 3-1 och fick förstemålvakten Subasic skadad på köpet. Man har förvisso en De Sanctis på bänken men enorm rutin, ska dock sägas att han inte spelat allt för mycket fotboll på senaste året. Monaco är också ett lag som varit ganska aktiv på transfermarknaden än så länge. Flera bra värvningar, framförallt defensivt. Man har dessutom fått tillbaks Falcao på lån och han är alltid en tillgång om han får lite förtroende. Kamil Glik, Benjamin Mendy och Djibril Sidibé är dom främsta försvarsköpen. En med mycket rutin och 2 unga, energiska grabbar som vill bevisa att dom verkligen kan. Samma sak gäller här för startelvan. Framförallt efter att man åkt på en rejäl smäll mot Zenit.
 
 
Matchen:
 
 
Har haft liknande försäsonger men några plumpar och några fina skalpar. Inför matchen tycker jag ändå att Fenerbahce ser aningen starkare ut än Monaco. Har dom flesta av sina startspelare redo och har dessutom en del intressanta nyförvärv att leka med. Monaco har sin förstemålvakt skadad och kan ta in en gammal veteran som inte spelat match på 1 år eller en ung och oerfaren grabb. Kommer bli svårt borta mot ett hemmastarkt Fenerbahce.
 
Mitt tips 2-0 Fenerbahce.
 
 
Matchens spel:
 
 
#1 Fenerbahce att vinna matchen, 2.45 odds
 
 
Tror verkligen att hemmalaget tar det ikväll. Känns mer i form och är duktiga hemma. Dessutom har dom fantastiska hemmafans.
 
 
#2 Fenerbahce ö1.5 mål i matchen, 2.75 odds
 
 
Alldeles för bra odds för att ignorera. Dom kommer gå ut med allt dom har och med en bra dag hemma kan det bli en del mål. För nästan 3ggr pengarna tar jag det alla dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela