thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Fognini vs Lopez 12:00

Publicerad 2016-07-01 11:44:00 i Tennis, Wimbledon,

Wimbledon

 

(xx) = världsranking

 

Fabio Fognini vs Feliciano Lopez

 

Fogning (35) vs Lopez (21) har aldrig tidigare ställts mot varandra på gräs. Fogning hade en skakig första match mot Delbonis (38) igår där han tillslut knep segern med 3-2 i set. Tappade en hel del onödiga servar och hade bland annat 6-1 emot sig i andra set. Lopez hade det betydligt enklare mot 72a rankade Ram. 3-0 i set, inget snack i den matchen. Både Lopez och Fognini har spelat väldigt lite gräs under 2016. 

 

Jag såg Fognins match mot Delbois och var inte alls imponerad första 3 set (2-1 Delbonis). Efter det blev det däremot andra bullar när Fognini tog kvarvarande set med 6-2 respektive 6-3. Trots en fin avslutning tror jag inte allt för mycket på Fognini att vinna och håller Lopez som favorit.

 

Mitt tips 75-25 Lopez, 3-1 i set. Lopez är en bättre tennisspelare. Lägg därtill att Fognini har fler förluster än vinster på gräs och att Lopez starkaste yta (enligt statistiken, inte antalet vunna matcher) är gräs.

 

Matchens spel (bet365):

 

#1 ö3.5 set, 1.66 odds

 

Fognini spelade upp sig rejält i matchen mot Delbonis och fick med sig två bra sista set. Är en bra servare och ska kunna klara av att breaka någon gång under matchen.

 

#2 Rätt resultat 3-1 Lopez, 3.75 odds

 

Ett kul spel. Tror det blir en relativt enkel match för Lopez men ett set ska han nog få med sig Fognini.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela