thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Frankrike vs Island 21:00

Publicerad 2016-07-03 16:18:23 i EM, Fotboll,

Frankrike vs Island 21:00

 

Frankrike:

 

Värdnationen ser bara ut att bli bättre och bättre. Efter en trevande start mot Irland med 0-1 efter första halvlek drog superstjärnan Griezmann igång och körde över Irland på egen maskin. Ett helt fantastiskt lag i min mening (troligtvis inte bara min mening). Har alla möjliga spelartyper på alla positioner och är inte heller sena med att använda sig av dom alla. I målet har vi Lloris fortsätter att vara stabil i målet, kunde absolut inte göra något på straffen som Frankrike fick emot sig mot Irland. Koscielny tillsammans med Rami som mittbackar, Sanga och Evra på varsin kant om mittbackarna. De tre musketörerna Pogba, Kanté och Matuidi styr och ställer på mitten och som dom gör det. Anfallet ser troligtvis ut som det gjort tidigare med Griezmann och Payet i en 4-3-3 på varsin kant och Giroud som striker. Tror det kommer se ut såhär resten av EM också, behövs en lite annorlunda spelartyp när man har Griezmann och Payet och då passar en stark Giroud perfekt.

Finns även gott om alternativ på alla positioner. Mangala och Umtiti där bak. Schneiderlin på mittfältet och Coman, Martial på toppen. Detta är bara några av alla spelare.

Tog sig vidare efter 2-1 mot Irland. Krävde dock en första halvlek med slarv och dåligt spel för att komma igång.

 

Island:

 

Island.. Larsur.. Vad är detta för fotbollsgäng? Precis som Wales så slutar dom ju aldrig kämpa och ge sig? Det finns ju inte ens i deras lexikon. Ett stort WOW tycker jag passar alldeles utmärkt när man ska beskriva den lilla ön med 330.000 invånares landslag. Tror inte vi kommer få se mycket förändring från förra matchen, eller någon annan match för den delen. Halldorsson - Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason - Gudmundsson, Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason - Sightorsson, Bödvarsson i ett 4-4-2. Sigurdsson är den spelare som ska styra spelet för Island. Gunnarsson är deras kapten på planen och ska hålla samman laget. Försvaret har gjort det helt fantastiskt än så länge och kommer behöva göra en minst lika bra insats idag som mot andra motståndare. Det finns lite alternativ att tillgå, bland annat Traustason och Finnbogason.

Tog sig vidare efter en jätteskräll mot England, 2-1 efter 18 minuter räckte för Island att ta sig vidare.

 

Matchen:

 

En favorit, ett oslagbart skrällgäng. Hade inte mycket tro på Island innan matchen mot England men varje gång jag räknar bort islänningarna så slutar det med en superinsats. Så hur kommer det se ut ikväll? Frankrike kommer styra spelet, värdnationen är här för att ta sig till final och vinna. Hemmaplan och ett superstöd från publiken. Men enkelt kommer det inte bli och Island men Lars i spetsen kommer ge allt och lite till för att ta sig vidare. Tror på en tight match, ganska tillknäppt, en del målchanser från båda håll (Frankrike, akta er för långa inkast).

 

Jag tror på en knapp seger för Frankrike, Island kommer inte ge sig enkelt och det kommer bli kamp in i det sista.

 

Mitt tips 70-30 Frankrike, 2-1 slutar matchen.

 

Matchens spel (bet365):

 

#1 ö2.5 och BLGM Ja, 2.62 odds

 

Ett slutresultat på 2-1 så har vi denna inne, bra odds på det också. Frankrike har släppt in 2 mål på 4 matcher och Island har gjort 6 mål på 4 matcher. Tror verkligen Island gör en balja i matchen.

 

#2 Frankrike att göra mål i andra halvlek Ja, 1.40 odds

 

Av 6 gjorda mål har Frankrike gjort 6 i andra halvlek, känns som en tight match med ett sent franskt angörande, 2-1 i 89’, Griezmann kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela