thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

GAIS vs Varberg 19:30

Publicerad 2016-07-25 17:36:01 i Fotboll,

GAIS vs Varberg
 
 
GAIS:
 
 
Om det är något lag som kan konkurera med Hammarby när det gäller att tro på sitt lag varje år så är det GAIS. Helt fantastiska fans varje år som aldrig sviker sitt lag. På planen däremot är det inte riktigt lika kul och som det ser ut just nu är Allsvenskan ganska långt bort. Hemma har man ett okej facit. Inte så många förluster men inte heller så många vinster utan mest oavgjorda matcher. Man släpper inte in jättemycket mål men gör samtidigt inte så många mål framåt (19 på 15 matcher). Nu är det omstart för Superettan och det är dags för GAIS att börja visa lite klass. Det är inte några speciella ändringar i laget, enda spelaren på skadelistan är Dan Keat. Brukar ställa upp med en 4-3-3 med Vaiho i mål, Ramhorn, Nyström, Old, Moenza - Henderson, Cadogan, Lundgren - Singh, Sinclair, Davis.
Ligger på en 11e plats i tabellen.
 
 
Varberg:
 
 
 
Varberg har gjort en ganska bra säsong än så länge och är i ungefär samma sits som förra säsongen. I år har man till och med närmre upp till AS/ AS kval plats vilket självklart är målet. Varberg är det lag som sammanlagt har minst mål i sina matcher och av 15 matcher har man spelat 11 matchern med 2 mål eller färre. Man har några spelare in och några ut, framförallt har man tappat Thomas Drage som varit en viktig spelare. Man kommer till matchen idag med gott självförtroende och utvilade efter att man varit obesegrad i 8 matcher i rad innan omstarten. Ställer ofta upp med ett 4-4-2, Dahlberg i mål, Nilsson, Asp, Liljenback, Boakye - Palmqvist, Crona, Lindner, Söderström - Peter, Andersson.
Ligger på en 6e plats i tabellen.
 
 
Matchen:
 
 
Inte speciellt mycket mål, ganska tråkig match. Tror på ett väldigt jämnt möte som antingen slutar med hemmaseger eller oavgjort. GAIS förlorar sällan hemma men tar inte heller så många segrar. Varberg är samma sak på bortaplan, dock har man 2 raka segrar innan uppehållet.
 
Mitt tips 2-0, eventuellt 1-1, Varberg är trots allt målfarliga på bortaplan.
 
 
Matchens spel (bet365):
 
 
#1 GAIS att göra mål i matchen JA, 1.33 odds
 
GAIS har endast 2 matcher utan mål på hemmaplan. Dags för GAIS att börja spela lite boll och framför fansen brukar dom spela ganska bra. Lågt odds men den ska också bara in.
 
 
#2 Dubbelchans 1X, 1.44 odds
 
GAIS har inte förlorat på hemmaplan i år och jag tror dom klarar av att ta minst 1p hemma mot Varberg. Varberg har förvisso ett bra bortafacit men mer än 1p ska dom inte klara av mot ett GAIS på hemmaplan med en tung publik.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela