thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Goffin vs Istomin 15:30

Publicerad 2016-07-01 11:45:00 i Tennis, Wimbledon,

Wimbledon

 

(xx) = världsranking

 

David Goffin vs Denis Istomin

 

Goffin (11) vs Istomin (103) har aldrig ställts mot varandra på gräs. Goffin har haft det väldigt enkelt i turneringen än så länge och har inte förlorat ett enda set. Istomin fick en tuff första lottning och skrällde sig vidare genom vinst mot Kevin Anderson (25). Efter det var det lättare när han besegrade Almagro med 3-0 i set. Varit lite speltid på gräs även här, endast 3 matcher för Goffin (varav 2 segrar) och 2 matcher för Istomin (0 segrar) på ATP i år.

 

Ser inte hur Istomin ska klara av att skrälla sig vidare ur denna turnering. Goffin är helt enkelt för bra för den något mer rutinerade Istomin. Ung och energisk Goffin med bra form är ingen enkel match ens för top 5 i världen. Däremot tror jag att vi kan få se en hårt kämpande Istomin som kan få med sig ett break här och där.

 

Mitt tips 80-25 Goffin, 3-1 set. Istomin har imponerat än så länge och jag tror nog han ska kunna plocka ett set av Goffin. Trots att jag tror på en ganska enkel match för Goffin ser jag en ganska rolig match framför mig.

 

Matchens spel (bet365):

 

Testar samma spel som i Fognini vs Lopez

 

#1 ö3.5 set, 1.57 odds

 

Skrällt tidigare i turneringen så varför skulle han inte kunna få till ett set åtminstone? Kan kombineras med andra ö3.5 och få högre odds.

 

#2 Rätt resultat 3-1 Goffin

 

Testar 3-1 till favoriten även här. Vinst för Goffin men han bjuder in Istomin tidigt för att tappa sitt första set i turneringen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela