thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Karlovic vs Dimitrov 20:00

Publicerad 2016-07-28 18:06:44 i Tennis,

Toronto 

 

(xx) = världsranking

 

Ivo Karlovic vs Grigor Dimitrov

 

Karlovic (27) vs Dimitrov (40) har möts 1 gång tidigare på hard court år 2013. Där fick man se en väldigt jämn match och segersiffrorna skrevs 7-6, 7-6 Karlovic. Eftersom det däremot är 3 år sedan den matchen spelades blir det svårt att använda det som en värdemätare. Karlovic har varit ganska aktiv på hard court på senaste tiden och spelade sig hela vägen till final i Washington ATP. I Toronto har han redan stått för en bra turnering då han slog ut 12e rankade Cilic i två raka set. Att han tog sig till final i Washington såg inte många komma och där drog han det kortaste stråt och förlorade en jämn match med 2-1 i set. Karlovic är verkligen i form nu. Dimitrov har inte varit lika aktiv på hard court. Han var också med och spelade Washington ATP men åkte ut redan i 16-delsfinal. I Toronto har han haft enklare motstånd än Karlovic men har inte haft några större problem. Avfärdade Shapovalov med 2 raka set, 6-3, 6-4.

 

Karlovic har varit mer aktiv på hard court och har dessutom gjort det betydligt bättre än Dimitrov inför matchen. Jag tror på Karlovic men tror inte det blir så enkelt. Han är i form och spelar helt fantastiskt fin tennis den långe kroaten men Dimitrov är ingen spelare man leker med och han kommer ge Karlovic en bra match. Det ska även sägas att när dessa två herrar har möts i tidigare matcher (alla underlag, gräs, grus och HC) har inget set slutat under 10 gem.

 

Mitt tips är 2-1 Karlovic. Kan även vara värt att spela på 2-0 Karlovic.

 

Matchens spel (bet365):

 

#1 Karlovic att vinna 2-1, 4.00 odds

 

Tror det kommer vara väldigt jämt så att dom delar broderligt på dom två första setten är rimligt. Men tillslut tror jag superformen för Karlovic kommer ge honom ett litet övertag.

 

#2 Karlovic att vinna första set och vinna matchen, 2.00 odds.

 

Tror han öppnar starkt och tar första. Efter det får vi se vad som händer med set 2 men att han går ut hårt för att ta första set är det inget snack om tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela