thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Malmö vs Kalmar 16:00

Publicerad 2016-07-23 15:14:38 i Allsvenskan, Fotboll,

Malmö vs Kalmar
 
 
Malmö:
 
 
 
MFF spelade bra borta mot AIK och en snöpligt kvitteringsmål i slutet av första halvlek gav resultatet 1-1. Nu är man tillbaks på hemmaplan och vill vinna igen för att sätta press på resterande guldjagare. MFF har inte heller något Europaspel att tänka på så allt fokus ligger på Allsvenskan. Hemma är man dessutom väldigt stabila och man har vunnit dom senaste 5 matcherna hemma i ligan. Tror på samma lag som i matchen mot AIK. Wiland i mål, Tinnerholm, Bengtsson, Arnason, Konate som backlinje. Ett norskt yttermittfält med Eikrem och Berget, Adu och Christiansen som innermittfält. Rosenberg och Kjartansson som anfallare. Publiken kommer vara igång idag, inte bara hemmamatch utan det kommer även presenteras en viss Jeremejeff (signad från Häcken).
 
 
Kalmar:
 
 
Smålänningarna från Kalmar går upp och ner. Ena säsongen gör dom det helt fantastiskt, andra säsongen katastrof. Denna säsong lutar mer åt det andra hållet då man ligger på en 12e plats, 3p ner till kvalplatsen. Kommer senast från en tung förlust borta mot Gefle, den tillställningen slutade 4-2. Söderberg är förstekeeper och startar troligtvis. Nouri, Biskupovic, Elm och Agardius bildar backlinje, Eriksson, Silva Lima, Elm, Ring som mittfält, Romarinho och Elm som anfallare. Ligger som sagt på en 12e plats i tabellen.
 
 
Matchen:
 
 
MFF är guldfavoriten och har verkligen axlat den manteln. Förvisso bara 3p ner till Norrköping men Malmö känns betydligt starkare nu när hösten börjar närma sig. Mot Kalmar ska det inte vara mycket snack, MFF är betydligt bättre och kommer dominera matchen. Tror hemmalaget kommer bjuda på fin fotboll idag och vi kan nog få se ett par mål från dom.
 
Mitt tips är 3-0
 
 
Matchens spel (bet365):
 
 
 
#1 Malmö ö1.5 mål, 1.57 odds
 
 
 
MFF kommer att dominera matchen och har kommit igång lite mer efter uppehållet. Så nu är det dags för målskörd.
 
 
#2 Malmö -1.5 AH, 2.35
 
 
3-0 så är denna inne. Släpper inte ofta in mycket mål hemma och är allt som oftast målfarliga hemma. Bör bli klar seger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela