thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Portugal vs Wales 21:00

Publicerad 2016-07-06 18:34:00 i EM, Fotboll,

Portugal vs Wales

 

Portugal:

 

Portugal gjorde vad dom skulle och tog sig vidare, även fast det krävdes straffar för att göra det. Imponerade gjorde även den unge Renato Sanches som fick göra ett fint mål till 1-1 i matchen redan i den 33e minuten. Tror vi kommer få se ett ganska liknande lag som mot Polen. Tycker han mönstrade ett spännande lag mot Portugal och han kommer nog fortsätta med samma gäng mot Wales. Ett 4-1-3-2 där backlinjen består av Cedric, Pepe, Fonte och Eliseu. Självklart befinner sig Patricio i mål om han inte skulle åka på en skada inför matchen. Eftersom William Carvalho är avstängd pga 2 gula kort tar Moutinho troligtvis platsen som defensiv bollvinnare, på dom offensiva kanterna har vi A. Silva och Mario, Sanches i mitten. På topp fortsätter stjärnorna Nani och Ronaldo.

Finns en del alternativ på alla positioner, bland annat Quaresma, Eder och Carvalho finns som avbytare.

Tog sig vidare genom 2-1 mot Polen efter straffar.

 

Wales:

 

Tillsammans med Island dom två största skrällarna i EM, utan tvekan! Efter en urstark seger mot Belgien med 3-1 har Wales nu på allvar chansen att ta sig till EM final, vilken grej det hade varit! Laget som gjorde detta möjligt, och som troligtvis startar även mot Portugal är ett 3-5-2 (5-3-2) där Hennessey startar i mål, Chester, Williams och Davies blir dom 3 mittbackarna, ytterbackar/ yttermittfältare är Taylor och Gunter. Allen, Ledley och Collins (eftersom Ramsey är avstängd) tar troligtvis plats som ett 3 manna innermittfält och i anfallet har vi självklart Bale och Robson-Kanu. Sam Vokes är ett hett tips som inhoppare, även King får nog chansen beroende på hur matchen ser ut. Finns även andra alternativ.

Tog sig vidare efter 3-1 mot Belgien.

 

Matchen:

 

Svårt att tippa pga Wales fantastiska seger mot Belgien. Inte allt för många mål, kan även bli förlängning med Portugals kryss facit. 

 

Jag tror matchen slutar oavgjort och att Portugal avgör i förläggningen, en tight match, inte jättespännande men en typisk övertidsseger för Portugal under detta EM.

 

Mitt tips 60-40 Portugal, 1-1

 

Matchens spel (bet365):

 

#1 ö1.5 mål i matchen, 1.44 odds

 

Wales gör väldigt mycket mål, och om Wales gör mål måste Portugal svara, bra värde på minst 2 mål i matchen.

 

#2 Portugal ö6.5 hörnor, 2.10 odds

 

Har haft mycket hörnor under hela turneringen och har bara haft under 7 hörnor vid 1 tillfälle, mot Kroatien. Även här väldigt bra odds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela