thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Sam Querrey vs Milos Raonic

Publicerad 2016-07-06 11:31:25 i Tennis, Wimbledon,

Wimbledon

 

(xx) = världsranking

 

Sam Querrey vs Milos Raonic

 

Querrey (41) vs Raonic (7) har möts 1 gång tidigare på gräs under 2012 upplaga av just Wimbledon. Den matchen slutade 3-1 till Querrey men eftersom det var 4 år sedan matchen spelades är den matchen inte till mycket hjälp för att analysera matchen. Sam har inte förlorat ett enda set förutom mot Djokovic, där förlorade han 1 set, otroligt! Även Wimbledon har några ordentliga skrällar emellanåt. Sam har spelat helt fantastiskt och är absolut att räkna med, han känner sig inte klar att packa väskan och åka hem än. Raonic har inte haft det speciellt jobbigt förutom i sitt senaste möte med Goffin, där slutade det 3-2 efter en stark upphämtning från 0-2.

 

Raonic är generellt den bättre spelaren (kan man se även på rakningen, 7 vs 41) men Sam är i storform. Har enbart förlorat 1 set och det mot världens bäste tennisspelare, inte helt dumt facit under Wimbledon. Båda är jämnbar över åren på gräs och har ungefär samma statistik. Både Sam och Raonic har allt som oftast riktigt bra serv. Tror det kommer bli många gem i matchen.

 

Mitt tips är 55-45 Raonic, det slutar 3-2 i set. Tror på en otroligt tight match och även fast jag väljer att tro lite mer på Raonic så utesluter jag inte Querrey vinst.

 

Matchens spel (bet365):

 

#1 ö3.5 set, 1.53 odds

 

Världssjuan vs en Sam Q i superform, tight match!

 

#2 ö42.5 gem, 1.72 odds

 

Tror på minst 2 tiebreaks, kanske till och med 3, bara där har man 39 gem… Bra odds.

 

#3 Sam Querrey att vinna 3-2, 9.00 odds

 

Varför inte försöka sig på denna? Sam är trots allt i en herrans form, lycka till Sam och gör oss stolta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela