thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Shakhtar Donetsk vs Young Boys 20:45

Publicerad 2016-07-26 18:13:00 i Champions League, Fotboll,

Shakhtar Donetsk vs Young Boys
 
 
Shakhtar Donetsk:
 
 
Shaktar såg inte värst bra ut i vare sig försäsong eller i den Ukrainska Super Cupen men när ligan drog igång så var det inget snack. Hemma har man alltid varit bra och mot Zirka krossade man motståndet med hela 4-1. Shaktar har länge lyckats locka till sig ett gäng riktigt duktiga och talangfulla brassar som fortsätter att leverera stordåd i den ukrainska klubben där framförallt Taison, Bernard och Eduardo är dom som sprutar in mål nu i laget sen Teixiera dragit till Kina. Man har inte varit speciellt aktiv än så länge på transfermarknaden och det finns egentligen ingenting att tala om där. Man ställer upp med en 4-4-2 med Pyatov i mål, kaptenen och trotjänaren Srna, Ordets, Kryvtsov, Ismaily som backlinje, Marlos, Fred, Stepanenko, Bernarnd som mittfält och på topp Taison och Eduardo.
Endast 1 match i ligan än så länge, vinst 4-1.
 
 
Young Boys:
 
 
Har spelat Uhren Cup (internationell vänskapsturnerning) där man ligger sist efter 1 förlust och 1 oavgjord match. I dom andra vänskapsmatcherna man spelat har det gått upp och ner och man har 1 vinst, 1 oavgjord och 2 förluster. Det har varit tufft för Young Boys under försäsongen, inte bara pga resultaten utan man har åkt på en del smällar som kommer vara tunga att ha emot sig när man möter ett lag som Shakhtar. Man har dock köpt in en spännande ung forward fårn LOSC Lille, 21 årig schweizare Michael Frey. Man kommer till matchen efter en stark 2-0 seger mot St. Gallen i ligan. Där ställde man upp med ett 4-4-1-1 och jag tror nog att det kommer bli en liknande uppställning idag med Mvogo i mål, Sutter, Vilotic, Rochat, Lecjaks - Ravet, Bertone, Sanogo Junior, Suljemani - Gerndt/ Kubo - Hoarau.
1 match i ligan än så länge, 2-0 vinst.
 
 
Matchen:
 
 
Jag tror inte det kommer bli enkelt för bortalaget idag. Förra säsongen hade man förvisso ett bra bortafacit men Shakhtar är ruskigt duktiga på hemmaplan. Det kommer att kämpas och tror att Young Boys går in med inställningen att försöka försvara sig till ett bra resultat. Det i min mening är aldrig lyckat och jag tror inte att det kommer gå vägen. Tror på en ganska tydlig seger för Shakhtar.
 
Mitt tips 3-0 Shakhtar.
 
 
Matchens spel:
 
 
#1 Shakhtar att vinna matchen, 1.40 odds
 
Det är inget pangodds men det ska bara bli vinst här för hemmalaget. Dom är helt enkelt ett för bra lag för Young Boys.
 
 
#2 HT/FT Shakhtar, 2.05 odds
 
Samma motivering här, dom kommer spela ut gänget från Schweiz totalt tror jag. Bör bli minst 1 mål för hemmalaget i första halvlek.
 
 
#3 AH -1.5 Shakhtar, 2.10 odds
 
 
Och samma motivering här, ukrainarna ska vara överlägsna och ta hem det här med lätthet. Brassarna kommer springa in ett gäng bollar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela