thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

Verdasco vs Elias 14:30

Publicerad 2016-07-16 10:00:00 i Båstad, Tennis,

Båstad 

 

(xx) = världsranking 

 

Fernando Verdasco vs Gastao Elias

 

Verdasco (59) vs Elias (89) har aldrig tidigare möts. Verdasco har gjort det som förväntats av honom och har väldigt enkelt dansat sig igenom turneringen än så länge. Hans motståndare var allt annat än en favorit inför turneringen men har en otrolig kämparglöd och fin tennis. Slog ut andra seedade Joao Sousa (30) med 2-0, riktigt starkt. Elias har inte varit speciellt aktiv på ATP touren än så länge i sin karriär men när han spelat där har han nästan alltid hällt till på grus. Verdasco är betydligt mer rutinerat på alla underlag där grus är hans bästa underlag.

 

På pappret är det inget snack. Verdasco ska leka hem detta och är absolut favorit i mötet. Däremot tror jag inte att han får det fullt lika lätt som tidigare möten i turneringen (6-3 är det närmsta någon har kommit Verdasco än så länge). Elias slog ut andra seedade Sousa vilket är väldigt starkt. Han kommer ge en självsäker Verdasco en utmaning och tror vi kan få ett riktigt spännande första set. Tror på hög intensitet, bra servar och riktigt roliga bollar.

 

Mitt tips är 80-20 Verdasco, 2-0 men han får det tufft i första set. Där kan vi nog kanske få se ett tiebreak rent av, annars 6-4/7-5. Elias kan få för sin första ATP final någonsin, kan vara värt att ha i tankarna. Verdasco kan ta sig till sin andra Båstad final på 3 år.

 

Matchens spel (bet365):

 

#1 Gastao Elias +4.5 game, 1.80 odds

 

Tror verkligen att Elias blir den som sätter Verdasco lite i gungning. Han har gjort det väldigt bra än så länge, hoppas på att han kan ge Verdasco en match.

 

#2  Över 21.5 game, 1.80 odds

 

Tror som sagt på att Verdasco får det tuffare än tidigare. Kan absolut se ett tiebreak och ett 10 games set.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela