thesportfreak.blogg.se

Tja! Välkomna till bloggen där allt kommer handla om sport. Stora favoriterna är Fotboll, Basket och Ishockey men har en del (växande) intresse i både Tennis som Amerikansk Fotboll. Tanken med bloggen är att, för alla intresserade, ge kvalitativa analyser av matcher. För det mesta kommer det handla om pregame analyser med eventuella speltips. Finns även på http://Tipshunter.com som en av deras tippare. Enjoy!

England vs Island 21:00

Publicerad 2016-06-27 14:32:00 i EM, Fotboll,

England vs Island 21:00

England:

"Denna gången vinner vi" är kanske den mest vanliga frasen bland engelsmän inför ett mästerskap, och för en gångskull kanske dom kan fixa titeln. Tyskland och Spanien är självklara favoriter men England precis som Belgien skulle kunna ta det hela med lite tur. Tyvärr för England, i och med 0-0 mot Slovakien, missade man chansen att hamna på den "lätta" sidan och få möta Nordirland. Men man ska aldrig säga aldrig och nu är det åttondelsfinal mot Island. Harry the hurricane har inte presterat som tidigare under säsongen och står på 0 mål än så länge. Sturridge och Vardy har spelat desto bättre men tror ändå det kan bli en Kane i startelvan. Hart ställer sig vanligt i mål, tror på Walker, Cahill, Smalling och Rose i backlinjen, eventuellt Clyne istället för Walker. Ungt blandat med gammalt på mittfältet, Dier, Alli och kapten Rooney. Kane som sagt som ensam striker med Lallana som winger tillsammans med Sterling eller (och det hoppas jag på) Sturridge.
2 oavgjorda och en vinst blev Englands resultat i gruppen.

Island:

Larsur Lagerbäckur och hans Island är en underbar framgångssaga, vilket lag! Vinner och spelar lika med toppmotstånd på löpande band. Kämpar för varandra och är inte nöjda om dom inte är 1, 2 och 3a på alla bollar. Halldorsson gör räddning på räddning och tillsammans med tandskyddet själv (Kari Arnason) och Ragnar Sigurdsson styr dom upp försvaret. Ute på kanterna har vi Saevarsson och Skulason. Bjarnason och Gudmundsson på varsin offensiv kant i ett 4-4-2 med Gylfi Sigurdsson som spelfördelare och Gunnarsson som bollvinnare. Bödvarsson och Sigthorsson på topp. Alternativ finns det lite av, bland annat Traustason att gå in i anfallet ifall det behövs.

Matchen:

Island har gång på gång lyckats chocka större motståndare och jag tror absolut att vi kan ha en sån match idag igen. England har inte övertygat tillräckligt för att ge dom själva en klar fördel. Dock tror jag att England blir landet att sätta stopp för framgångssagan. Det som talar för Island är en vilja att aldrig ge sig, tro på sig själva och att det skulle kunna bli Lasse "Larsur" Lagerbäcks sista match.

Mitt tips 70-30 England, slutar 2-1

Matchens spel (bet365):

#1 ö1,5 mål i matchen, 1.4 odds

Förutom England vs Slovakien har det blivit minst 2 mål i alla matcher för båda lagen, tror det kan bli ett par mål i matchen.

#2 England att inte hålla nollan, 2.10 odds

Varför inte? Island har som sagt lyckats gång på gång och är absolut farliga framåt och har gjort mål i alla matcher än så länge i EM, spelvärt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela